Anak nak makan mee je

Anak 5 tahun lebih nak makan mee je, tolak nasi. Normal ke?

5 Các câu trả lời

Sama dgn ank sulong sy ms dia kecik2 dlu puan. Bg nasi, selalu ditaburnye. Lbh suka mee, spaghetti mcm tu. Tp jgn risau. Smpi 1 ms, dia akn suka nasi. Ank sy skrg dh 9thn.mkn nasi pn btmbh2 tp bdn mmg jnis slim. Asalkan ank2 kita sht dh syukur sgt

Sis cuba buat nasi ayam atau nasi yg ada rasa..sbb haritu anak sya ada mcm to..nk mkan benda yg mee n mee sup or spttg je .. sya cuba mask nasi ayam alhamdulilah semua dia mkan lgi² nasi orng khwin bertambah dia ☺️

X elok jgk tu.. cuba ajr mkn nsi sikit.. nsi ng sup ke, moi ke

Xbagus jgk. Kena pksa jgk mkn nsi dn sayur sayuran.

Kene ajar makan nasik