6weeks

Alhamdullilah setelah anak pertama umurnya nk cukup 5 tahun sy diberi peluang lg utk mengandung . Bersyukur sgt2, rezeki x diduga. Harap mommy2 yg ada dlm ni diberi peluang utk mengandung jgk ya.??

6weeks
26 Các câu trả lời

Alhamdulillah.. yeay kita sama.. anak sulung dh nak masuk 5 tahun baru mengandung pula.. semoga di permudah kan segala urusan dan ibu baby sihat2 saja..

Doa kn sy plk sis di beri peluang ke 2 mengandung... Anak pertama dh nk masuk 3 thn..

boleh sy tahu x apa simtom2 dan bila cek positif. ada keluar darah sikit2 x? dan bila last due period.

5y trước

Sy xada keluar spotting. Cuma lewat period je check terus positive. Tp lama jgk usaha mengurut tiap bulan.

Scan sy x nmpk kantung lg.. agaknya baby sy lambat implant n muda dr usia sepatutnya😅 #6w4d

5y trước

Sy pn mcm tu..esok 8w bru doc sruh dpt utk cek semula..semoga ada la rezeki sy..doakn utk sy ye..ank pertama tapi kandungan ke3..

Sis nak tnya d mna nak dpt kn gambar baby tu ye

5y trước

Sy buat scan kat klinik Swasta anggaran harga dlm rm35 je yg 2d/3d. G sana ckp je nk scan.

Tahniah sis semoga dipermudahkan segala urusan

Allahumma Aamiin, tahniah sis 😍💕

Alhamdulillah tahniah sis😊

Alhamdulillah, tahniah ☺️

Alhamdulillah... tahniah