My Little Princess Premature

Alhamdullilah selamat bersalin 21/3/2022 pukul 8:44am baby girl Saya punya due 7/6/2022 tapi 7bulan dah bersalin awal😌🥲 Nampak baby excited nak jumpa mama baba dia❤️ Saya just datang HKL sebab nak check baby sebab tak bergerak .. last dia bergerak 12:41pm 20/3/22 then Sampai pukui 5pm masih tak response and perut asyik mengeras setiap 5min tapi tak sakit langsung.. Nurse check perut rupa2 nya saya dah ada tanda bersalin dah bukaan 2cm 🥲🥲🥲 Pegi jmpa doc scan lagi and check bukaan 4cm and Baby punya jantung 180 laju sangat ... Dahla datang hospital sehelai sepinggang je😂 yela tak expect beranak awaiii ... lepas tu kena tahan wad Pemantauan nak cucuk ubat matangkan paru paru baby kt bontot saya kiri dan kanan ( sakit dia tuhan yg tahu😌🥲) Memang makin cepat bukaan saya doc pun tak tahu punca tapi memang ada orang beranak terlalu awal huhu Saya beranak Normal bukan Czer #firstbaby #pegalaman Baby berat 1.44kg je sekarang dalam Pemantauan NICU untuk cukupkan bulan dia maybe 2bulan macam tu ( boleh datang melawat tapi kena buat swab test kit dulu ) Semoga anak saya membesar dengan sempurna macam baby lain🥺🤲 dan dijauhkan segala penyakit2 kronik amin

My Little Princess Premature
62 Các câu trả lời

Pengalaman sy hadap skg ni... Kena masuk wad smlm.. Sbb bby kecik n air ketuban ckit, leaking.. Smlm n pgi tdi, dh cucuk kt punggung.. Sakit ny Ya ALLAH.. Skg 27week 2day.... Due date 21/06/2022. mtk2 dipermudahkn semua ny.

2y trước

betui tu even masih awal bulan tapi baby boleh lemas