Hamil lagi

Alhamdullilah masih mgunakan app ni lagi..kali ni hamil anak no 2 pernantian anak pertama selama 5 tahun..alhamdullah anak no 2 ni genap anak sulung 1tahun ..dapat berita hamil lg anak no2..syukur alhamdullilah sgt2 tp yg takut nya misi ada pesan auruh mgandung tunggu anak umur 2tahun tp tula rezeki allah kan siapa kita nk menolaknya..#2scondprngnad#6week1day

Hamil lagi
5 Các câu trả lời

xpe .. benda dah rezeki sis .. sy pun lelat baby no 2 waktu anak no 1 setahun mcm tu .. so far dr x marah cuma kena pantau sbb mungkin risiko sbb jarang mengandung dekat .. so far saya dh 18 minggu semua ok lg

3y trước

adui banyak typo *lekat *jarak

Tahniah sis.

tahniah.

tahniah