second trimester

alhamdullilah dah 20w, sy skrg 2,3 hari asik nak menangis ja. huhu kadang tak bolrh control. husband janji nak bawa jalan, tapi tak bawa, sy punya menangis mcm teruk nau masalah. huhu terasa hati sangat.. dengan duduk rumah, tak kerja. bosan duduk rumah 😌🥹ada tak mommy mommy mcm ni.. sy first mom..

3 Các câu trả lời

Samalah tapi saya tengah pjj dengan suami. Kita nak sedih boleh tapi jangan terlalu sedih tauu, kesian baby. Nanti baby pun ikut sedih jugak hee. Maybe suami awak sibuk...nanti pujuk lagi okiee suami awak untuk bawak awak jalan2 🥰

1y trước

ok mami. terima ksh. semoga kita sama sama kuat tau. semoga awk kuat juga demi baby.. ❤️

Faham perasaan sis kdg saya ni tengok benda sedih di tiktok pon meleleh air mata, saya pon pjj dgn suami, rindu tapi tak pa lah dh kerja, stg sedih baby pon sedih

sy akan sedih n menangis bila tgk video2 sedih hahaha. kadang teruk nangis