39week 5day

Alhamdulillah...terima kasih yg doakan saya baru2 ni.. 13jam sakit dia ..pasni ank dara ni bsiap lambatt ni.. doc jangka 3.4kilo Skali keluar..3.7kilo #Bby girl #bby 3.7 #bby normal.. #mama da 3anak dara..?

39week 5day
224 Các câu trả lời

Welcome cute.. Selamat lahir ke dunia ini, buat puan Selamat Berpantang 🙏🏽

wahh semangatnya bby sis comell,tahniah sis..sy pn tringin nk ada anak girl

alhamdulillah.. tahniaahhh wah 3dara.penuh dapur ibu die.. kite 4dara..lom ade boy

5y trước

Hahaha takutt nty suruh buat keja lari beselerak.. Xpa bg abah sorg hero dh lah..😂😂

Tahniah..slmt berpantang...sy bb lom nk kuar lg .sma 39w5d..hrap bb cpt la kuar..

5y trước

Amin

Alhamdulillah. .tahniah. .doakan sy yea. Yg menunggu hari. . Skrg 39week 4day. .

5y trước

Blom ad lgi. .

Alhamdulillah.. Tahniah selamat berpantang.. Comell nye baby😍😍

ya Allah geramnye tgk ppi dy..ase nk cubit je..thniah ye sis..slmt bpantg

Alhamdulillah... Tahniah dan selamat berpantang. Gebu baby awak. 😍

Tahniah selamat berpantang. Doakan sy pulak ye lepas ni🥰

Tahniah.. waa comelnyaa baby akk. Pink2 laaa dia yaaa 😍😍