first bby????

Alhamdulillah.....slps 5y7m....syukur ke hadrat ilahi ats rezeki ini....perasaan 2 xdpt sy gmbrkn dgn kata2....ya allah...sggh bsar kuasa Mu..ssghnya perancanganMu itu adlh yg terbaik buat kami.....first pregnent slps mcm2 treatment yg kami buat..doakn sy n isteri ye suma...semoga zuriat yg dikandung isteri sy kuat n sihat sehingga selamat dilahirkn.....n sy doakn kpd suma yg cba utk hamil akn dmrhkn rezeki utk zuriat....inshaallah...amin

first bby????
65 Các câu trả lời

Alhamdulillah tahniah sis.. Jaga diri.. Jangan buat keje berat2 tau.

Tahniah.. dan beringat ya.. jgn angkat benda berat.. jgn stress2..

alhamdulillah.. sprinkle babydust for both of u 🥰🥰🥰

Alhamdulillah... Tahniah dan semoga selamat sehingga melahirkan.

alhmdllh tahniahh 😍😍.. in sha allh amiin ya rabbal alamiin

Alhamdulillah tahniah encik & isteri. Jaga isteri baik2 ye😊

Alhamdulillah tahniah semoga selamat sampai melahirkan..aamiin

Sis ada amal apa2 tak sepanjang ttc tu?sbb saya pon ttc gak

Alhamdulillah tahniah lebih kurg dgn kandungan sy jga

Alhamdulillah tahniah, jaga kandungan isteri elok²😊