Baby 31 Ogos

Alhamdulillah Dah selamat deliver baby pd 31 ogos. Sangat2 xsangka bersalin date ni. EDD 14 sept, awal 2 mggu.. 1st time bersalin normal. 5jam dlm. LR sampai baby dah berak. So lastly sbb xreti nal teran, doktor decide utk vacum. Fuh, sakit koyak banyak.. Masuk hari ke 7 masa cek kat KK nurse bgtau luka gaping. So, ptg tu pg semula hosp utk buka jahitan.. Ada sapa yg ada pengalaman mcm ni x?

1 Trả lời

blm penh tp ngeri jgk klau jd mcm ni.. #19Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec