Baju Baby

Alhamdulillah..dah ready baju baby siap2 utk masuk labour room,hari ke-2 dan ke-3..Doakan sy dipermudahkan urusan ya..?

Baju Baby
38 Các câu trả lời

semoga dipermudahkan urusan sis n semuanya berjalan lancar.. slmt bby n ibunya.. :)

Sy dh siap letak dlm keta dh siap2 yg mana nk bawak ke spital due lg 2week

wahhh tgk org da siap brg2 ni i is kecut perut sis 😍😍

1y trước

Sama la kita yg ke 5 tp still nevessss

semoga dipermudahkan urusan sis amiin.. #30Nov20  #TAPSuperMoms

semoga dipermudahkan ya sis. doakan saya juga ya 2minggu je lagi due saya

Labour room kena standby ap je.. Kt ward pun kena standby apa utk baby

5y trước

✌️❤️❤️

berbaloi tak troli tu nk beli tp mcm xleh muat byk brg baby je huhu

5y trước

troli tu mmg letak brg2 keperluan je..yg simpan mmg dlm bertutup sis..troli tu memudahkan juga nk ambil brg dsb sbb beroda..

semoga dipermudahkan smua.. saya lagi 2bulan ja nak brsalin

Sy pn dh siap packing mcm ni 😊..dh masok bonet keta pn..hehe

5y trước

ye..hehehe

Smoga urusan puan dipermudahkn aminn.... #TAPSupermoms