5 bulan 13 hari

Alhamdulillah. Ammar Saif semalam checkup utk 5bulan. Memg lewat sikit sebab masa 3 bulan ada selsema so postpone cucuk dua minggu. 5 bulan 13 hari. 📏 6.77kg ⏲️ 64 cm. Masih belum merangkak. Meniarap je dah power. Tengah dalam fasa nak mengesot. Anak mommies mcm mana? Tak sabar dh nak bagi anak makan ni. Sikit je lagi ❤️ #mysecondchild #onlyson

5 bulan 13 hari
1 Trả lời

Masya'allah comel sungguh kamu ni...semoga membesar dgn baik ye dan jadi ank yg soleh....❤️