Next step apa ye?

Alhamdulillah +ve. Tapi saya tak tahu next step nak buat apa? Patut pergi jumpa dr dulu ke? Patut bagitahu parents dulu ke? Lagipun saya anak sulung. Ni cucu sulung. Tak tahu apa nak buat. ?

Next step apa ye?
35 Các câu trả lời

Alhamdulillah, tahniah sis... 1st bgtauu husb dlu, 2nd sis g clinic plak... Confirmkan, then bgtau family...

eee pekatnya line hihihi moga selamat ya sis dan baby. doakan saya dan suami pula untuk cycle kalini

5y trước

Hahaha. Okay2. Hihi thank you 🙈

Alhamdulillah tahniah sis.. Terangnya line dia... Hehe.. Doakam untuk saya hamil jugk ye.. 😊

5y trước

InsyaAllah amin.. 😃

Comfirm kn dulu kt klinik..dh bt buku pink br bgtau famili..utk diaorg doakn utk sis dan baby..

bleh g klinik scan dl kot sis utk confirmkan dh bape mgg pastu bleh ke kk buka buku..

5y trước

sy plak check by beta hcg.. dpt result trs g kk buka buku.. upt pn chk gak sblm beta hcg tu

Tahniah sis.ap2 pun bg tau suami dulu n pi klinik buka buku br bgtau family

buat mana yg perlu dulu, jumpa doc then baru g tahu family. jaga kandungan elok2. tc

5y trước

Thank you atas nasihat 😄

Sy pegi scan dlu dekat klinik bg confirm. Lpstu bru bgtau fmly.

tahniah..confirmkn dgn klinik dl..then br bgtau parents

mcm sy,pg scan dulu. then baru bg family tgk gmbr scan 😁