POSITIVE!

Alhamdulillah syukur! Now 4weeks... Semoga anak ibu membesar dengan sihat dan kuat. Double line lebih jelas dari sebelum... Alhamdulillah..

POSITIVE!
22 Các câu trả lời

Sy fhm perasaan sis wktu ni, thniah sis.smoga kndugn sis kekal sihat jgn lupa mkan ubat baby wlupun blum buat buku...tpi sy skg bhdpn dgn mslh,sblum buat bku pink,sy scan saje2 kt 2 klinik swsta n doc ckap ad mslh,skg perasaan sy tk sama mcm sblum scan baruni..

5y trước

Saya pun takut nak scan, sbb dulu penah keguguran... Harap baby yang ni kuat laa yaa... Aminn...

Alhamdulillah. Jgn skip mkn folic acid ye awl2 pregnancy ni😊

Tahniahhh awak. Jaga baby baik² ye🤗

Tahniah puan. Semoga baby membesar dgn sihat

5y trước

Terima kasih yaa..❤ aminnn

Alhamdulillah. Jaga kesihatan. 🥰

alhamdulilah.. taniah sis.

tahniah.. smg dpermudahknn

Wahh.. Tahniah sis. 😍😍

5y trước

Tq sis❤

Congrats sis .☺️

Alhamdulillah, tahniah sis!

5y trước

Tq sis, ❤