alhamdulillah..

Alhamdulillah syukur ke hadrat Illahi..sy disahkan mengandung 10mggu setelah hmpir 8tahun menanti..hampir menitis airmata bila dktr sahkan..terus doktor suruh buat buku sbb ade problm sket dan perlu pemantauan..terkejut gembira terkilan semua perasaan ada..semoga anak yg dikandung sihat walafiat dan mmbesar menjadi anak yg soleh dan solehah..semoga ada rezeki pada yg masih menanti..in sha Allah...Aamiin

120 Các câu trả lời

alhamdulillah. tahniah sis. mudah-mudahan semuanya dipermudahkan😊

5y trước

Alhamdulillah..terima kasih..in sha Allah..aamiin aamiin aamiin🥰🥰

Alhamdulillahhhhhh.... Happy sy dengar Tahniah sis dan suami

alhamdulillah syukur smoga dpermudahkan kandungan sis 😊

Tahniah sis. Aamin. Mudah2an ibu dan anak sihat sempurna.

Alhmdulillahh..tahniah sis..sis seorang yg hebat👍👍

Alhamdulillah Tahniah sis. Smg dipermudahkan aamiin 😉

Alhamdulillah aminnnnn.. Smg dipermudahkan urusan mommy

Tahinaih sis. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki. 😄

Tahniah semoga sis dgn baby selamat & sihat selalu ❤

5y trước

Alhamdulillah..terima kasih..in sha Allah..Aamiin aamiin aamiin🥰

Tahniah .. semoga dipermudahkan segala urusan amin