baby girl 24 mac 2020

alhamdulillah.. sye da selamat melahirkan baby girl subuh tadi seberat 3.21kg secara normal ❤️

baby girl 24 mac 2020
139 Các câu trả lời

tahniah, selamat berpantang comel baby, xsabar sy tggu bulan 12 ni heheh

Tahniah ye mommy. Sy baru 36 week. Doakan sy dipermudahkan bersalin yea..

Alhamdulillah.. semoga sihat ibu dan baby💞.. sy pulak tunggu hari😍

Tahniah sis..☺☺ tarikh lahir sy la🤭🤭selamat berpantang ya😉

Alhamdullillah tahniah sis.. Selamat berpantang. Stay safe stay healthy

Branak kt mne? Kt kl mne ye blh branak? Hukm ktne dh xtrime

Alhamdulillah, tahniahhhh🥳🥳🥳 comel baby puan 😍😍😍

Waa.. Best nyer.. Congrats sis.. Ishh xsaba nyer sy..

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Baby comel sangat.. 😘😘😘

Mcm baby I muka hampir sama I baby boy 14-03-2020 pon 3.23kg