Finally... Baby Boy On My Anniversary Day!!!

Alhamdulillah... Sy selamat melahirkan my baby boy pada 12.12.2019 iaitu pada tarikh anniversary sy yg ke4 tahun after TTC for 3.3years.... Hari2 dok pujuk baby spya keluar pada tarikh cantik 12.12 ikutkan due date by doktor pada 16.12... Dgr kata sgguh baby dlm perut nie. Pkl 8am mula rse mild contraction every 20mnt. Pkl 9am bru mula grk ke hospital. Pkl 9.30am bru selesai register @ PAC. Pkl 10am tolak msuk labour room, and finally pkl 10.16am selamat melahirkn baby secara normal. Smuanya berlaku sgt cpt... Alhamdulillah arinie dah hari ke-5 ibu & baby selamat walaupun baby mula ada jaundice tp msh lagi terkawal. Syukur dgn pemberian dr Tuhan, sy anggap ank yg dilahirkn ini sbg hdiah anniversary yg amat bermakna buat suami & saya... =)

Finally... Baby Boy On My Anniversary Day!!!
46 Các câu trả lời

Woww...best nyer...hope sy juga la..due on 15 mybday is 18 hope kuar on 18feb☺ anyway congrats for ur newborn and happy anvesry Both of u.. Take care and slamat berpantang😊😊

Alhamdulillah 🥰 tahniah sis atas berkat kesabaran 3tahun lbih n dpt cahaya mata sudan tahniahh..

Wahh tahniah sis. Semoga diberikan kesihatan yg baik pada diri sis & baby. Aaamiinnn3 ya Allah.

Alhamdulillah Allah permudahkan semua untuk sis 😊 tahniah dan selamat berpantang sis ❤

Alhamdulillah... doakan saya ye sis dipermudahkan dan selamat semuanya.. 3/1/2020

wahhh seronok ny dapat tarikh bersejarah...selamat berpantang n tahniah sis

Alhamdulillah, taniah yer sis... Happy anniversary n slmt berpantang 👍

Sakit tak sis? Jahit bnyk x? Adoiiii serammm😢😢

alhamdulillah.. tahniah sis dan selamat bpantang

Alhamdulillah 😍😍 smoga baby sihat selalu.