Delivered by ceaserian

Alhamdulillah, sy selamat bersalin on my 31st week of pregnancy..yess too early due to my health condition was not so good..my BP kept getting high readings..just follow dr's advices to save both me and my baby..my baby boy still in NICU, not strong enough yet with weight of 1.6kg only..please pray for my little angel..cant wait to hug n kiss him😘

2 Các câu trả lời

semoga dpermudahkan urusan awak dan baby. semoga baby kuat dan ibu dapat peluk baby nanti. selamat bpantang, jaga diri.

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin