Baby

Alhamdulillah. Sy dh selamat brsalin pd 17.03.2020...baby nk kluar hari anniversary ibu n ayah 17.03.2018?.. Tarikh due 10 april 2020...

Baby
134 Các câu trả lời

Tahniah.. Tgk tangan pn dh comel.. Jaga2 musim virus, jgn bg org mlawat ☺️

4y trước

Hehee... Tu la sis..

Wahhh tahniah sama lahir n ank saya.....beranak paksa sbb da drh tggi...

4y trước

Alhamdulillah.. Semoga diprmudahkn urusan kita 😊

Wah tahniah sis..sy pun due 10/4 tp baby blum kluar lg nie🤣🤣🤣

4y trước

Aamiin sis..btw tahniah n slmt brpntng

Alhamdulillah..tahniah..comeyyy nye jari die huhu gebu2...🥰

Tahniah. Sy due 28 mac pon lom ada tnda2 lagi nk kluar😬😬

Bersalin hospital mane... Husband boleh masuk labour room.... Tahniah

4y trước

Sy brsalin kt HSNZ Terengganu.. Alhmdulillah.. Masa ni suami bleh msuk lagi LR😊..

Tahniah..selamat berpantang..Due Kita sama tp sy xde tanda2 Pape lg..

4y trước

Tq sis.. Dia xnk bg ibu gnti puasa sebuln. Hehee.

Due Sama la... Wahduh dupdap tk sabar dan sdang mnnti... 😂

Tahniah selamat berpantang.. Baby lahir sama gan birthday suami saye

Alhamdullillah ..tahniah sis .. hadiah terindah buat sis dgn suami .