Air Gula & Kancing Gigi

Alhamdulillah, semalam berjaya minum air gula tanpa muntah. First time minum air gula sedap rupanya? tak seperti yang saya jangka. Maybe sebab saya positive kan diri bayangkan air gula tu mcm air ribena??? cuma inject tu jela sampai skrg sakit? So saya sarankan sesiapa y akan minum air gula, just fikir positive. Abaikan org cakap muntah la, apa laaa. Kita kena positivekan diri kita demi anak dlm kandungan ???

1 Trả lời

Sama. Sya pun klmrn minum air gula.. sekali minum sambil tahan nafas.