Syukur

Alhamdulillah selamat bersalin secara emergency czer pd pukul 3 petang tadi, 34 minggu 2 hari. keluar la seorang baby boy dgn berat 1.8kg. tapi masih xdapat jumpa baby lg. terus masuk nicu ?

57 Các câu trả lời

Tahniah , kite same , emgcy czer , take care tau .. Mmg kne msuk nicu tu sbb prem .. Jage dri dlu , baby ta pe , nurse ada ....

5y trước

alhamdulillah..aah awk sbb prem, dan berat xsampai 1.9kg doc kata,sbb tu dorg nak pantau

Tahniah sis. Semoga dipermudahkan segala urusan. Doakan sy juga merasa detik melahirkan selepas ni ❤️

5y trước

terima kasih..in shaa Allah.amin.. ada rezeki awk lepas ni..

Alhamdulillah. Sentiasa berfikir yang positif ye, insyaAllah. Selamat berpantang dan tahniah jugaaa 💪🏻

5y trước

Terima kasih.alhamdulillah..anak dh 8 bulan 🤗

Alhamdulillah... Mommy kena kuat bru bby kuat.... Menyusu byk2 nnt cpt bby leh kuar dr NICU....

5y trước

tula..harap harini dpt tgk baby..

Tahniah sis.. Semoga ibu dan anak sihat sentiasa hendaknya.. Selamat berpantang sis.. 😊

5y trước

terima kasih 😊 amin..

Tahniah sis. Selamat berpantang yer :) Seemoga di permudahkan urusan sis Dan Baby.

Alhamdulillah, tahniah dan semoga dipermudahkan urusan sis.. Aamiin 🤲🏻

congratulations sis . selamat berpantang .. semoga ibu n bby sihat ..

Ooo awal yer deliver..sy baru 31 weeks..risau jgk kalau deliver awal

Sma . Sya smlm. Bby boy. 2.17.. xdpt rehat sbab ngat kt bby ja😩

5y trước

Ye. Skrg pun msih kt nicu