DUE DATE 1/11/22 BERSALIN 2/11/22..GBS POSITIF

Alhamdulillah Selamat Bersalin Bby Girl Yg Ke 4😅..Due Date 1/11 Lahir 2/11.. 1/11 Checkup Dkt KK Dokter Bgtau Air Ketuban Dh Kurang So Die Suh G Spital,Sampai Spital Dokter Cek Jln Dh Bkk 2CM Kena Tahan wad Jugak.2/11 Jam 2:40 AM..Sblum Bersalin ibu nya Dh On Antibiotik Sempat 2 Kali Drip..Alhamdulillah Bby Tak De Kena GBS N Tak Masuk Antibiotik Pun..Cuma Kena Pantau 48jam.. #gbspositive

5 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Selamat berpantang sis🥰. Saya pun ada GBS jgk due date 21/11 ni. Baby sis boleh keluar hospital dengan sis sekali tak?

2y trước

blh kluar skali,sbb bby takde masalah ape2.