Badan tak sihat

Alhamdulillah second pregnancy selepas keguguran 29/5 hari tu. Kalau ikut apps dah 5w1d. Sepanjang pregnancy ni terasa mual & muntah (belum scan tunggu 7-8w). Tapi sejak2 ni hujan, dari semalam bersin non-stop. Sekarang ni sakit kepala denyut2, muntah2 dan selsema. Tapi boleh ke ambil ubat atau ada cara lain selain tak makan ubat? saya setiap hari minum susu. Cuma hari ini kepala berat sangat sampai cakap boss balik awal. Kalau ada yang pernah alami macam ni, tolong eh bagitahu tips .. terima kasih

Badan tak sihat
2 Các câu trả lời

Kita lebih kurang sis... Tapi sofar Sy xde ape² alahan lagi.. Maybe sbb baru lg kot.. Harap² Moga baik² aje sampai bersalin... Moga Allah lingdungi kandungan kita sis☺️

2y trước

sis pon sm ye☺️