scanning baby

Alhamdulillah scan bby week 35.. muka ad senyummm !!! doctor ckp awk 35 mggu tp berat mcm 37 mggu.. 😅 semog ank ibu dipermudahkan kelahiranya nnt.. aminnnn 😍😇

scanning baby
14 Các câu trả lời

bestnya dapat scan 3D.. pandai dia senyum tau je dia ya ibu dia nak tgk. saya masa nak scan 3D x dpt pun.. sbb baby tutup muka dgn tgn dia. nak scan muka ternampak jantina pulak 😂😂😂 semoga dipermudahkan segala urusan ya ❤

4y trước

haha.. baiknya dia. sy doc tu siap goyang2kan perut.. dia buat tak tau je.😂

Pandainya dia senyum. Berat bby 35 week dh capai brapa kg sis?

4y trước

aah awak.. dah 3.1kg.. besar dahh.. doctor suh kurang makan manis takot lagii besar 😅

Geram je tgk, omey je dia tu.. Tau ibu nk tgk, terus senyum eh

alhamdulillh. tomey 🥰 #26Nov20  #TAPSuperMoms

Comelnya dia sis.. Moga dipermudahkan urusan bsalin ya

4y trước

aminn 😇

Amin... Semoga dipermudahkan urusan nanti 💐

Comel nya dia...

comel😍😍

comeljeeee...

#TAPSupermoms