Baby Premature

Alhamdulillah saya telah selamat melahirkan baby boy pada 15/11/19. Doakan baby boy kuat. Sekarang ada Nicu sebab lahir tak cukup bulan 34minggu 1hari.

20 Các câu trả lời

Aamiin..insyaAllah..sy pn ada baby prem 31 weeks..skrg dh berumur 10 thn..

Tahniah sis.. moga dipermudahkan segala urusan sis n baby cepat sembuh..

Alhamdulilah tahniah sis. Semoga sis dan bby kembali sihat walafiat😘

InshaAllah semoga dipermudahkan segalanya. Aaamiinn ya rabbal alaminn.

Tahniah. Sy pun ada ank prem, skrg dh 11 thn. Setiap thn peksa no 1

5y trước

Terima kasih 💕Wah tahniah jugak utk sis. In shaa Allah doakan anak saya bijak mcm anak sis.

Bby prem bby yg bijak n kuat 😁

5y trước

Btl..

Tahniah Sis. Semoga baby n ibu kuat

5y trước

Aamiin. Terima kasih ❤

Tahniah sia. Semoga dipermudahkan

5y trước

Terima kasih 💕

Tahniah... semoga d prmudahkan

5y trước

Terima kasih. Aamiin

Congrats...doa yg baik2

5y trước

Thank you 💕