Selamat bersalin

Alhamdulillah saya selat bersalin pkl 9.56pm8/5 d hsptl Putrajaya..37w1d induce ubat pagi..kali kedua induce tgh hri ptg contraction dh ad n mlm bersalin bby berat 2.9kg..tanpa koyak/jahit/gunting.. walaupun sakit induce tu sbb contraction je😅Allah masih mudahkan bg x de koyak ap smua 🥰syukur sgt2..

5 Các câu trả lời

Alhamdulillah awk dh slamat bersalin . Saya esk bru nak induce ubat doakan saya ya awak

bestnyee Alhamdulillah.. selamat berpantang 🤗

alhamdulillah..Selamat berpantang 🥰

tahniah