Induce ubat

Hi..nak tanya dlm ni ad yg pengalaman induce ubat tak..andai kata induce pagi bukaan 1cm jarak lama x ye dgn masa nk beranak tu?Harini sy 37w1d pkl 7 lebih td kne induce ubat doc kta tgh hri nnt diorg check semula..n sakit tak induce ubat😅

3 Các câu trả lời

Ikut orang jugak.. senaman utk mudahkan bukaan sambil layan sakit.. mandi utk mudahkan bersalin. Moga2 dipermudahkan yaa

1mo trước

Alhamdulillah dh selamat bersalin pkl 9.56 td hehe x de buat senaman ap2 contraction terus makin kuat n terus bersalin x de koyak/gunting or jahit

ikut orang sis. ada orang stuck sampai 3cm, ada orang ada bukaan berterusan