Alhamdulillah

Alhamdulillah saya selamat bersalin..baby 36w

Alhamdulillah
53 Các câu trả lời

Allahumaa. Alhamdulilah tahnia sis .. Dan slmt brpntng.. Sy in sha allah minggu dpn 2hb9 pun 36 minggu minta doa ibu2 jugak ye . Sy tk sbr sgt nak bersalin ank kedua sbb ank frst dah 5tahun girl muda2an yg ni boy . Frst brsalin normal dgn berat 3.8 kg di hsptal tawau sabah

saya tgh menunggu hari jugak ni.. 35 weeks hari tu da keluar tanda & contraction kuat smpai warded. doctor cucuk dexa dan bg ubat contraction untk hold baby keluar genapkan 36 week -37 weeks.. isnin ni genap 36weeks harap2 baby boleh keluar .

2y trước

sama dgn saya sis, isnin ni genap 36w tkde tnda2 lg tp mcm ada rasa baby nk keluar before 40w, semoga dipermudahkan ya sis ❤️🤲🏻

Alhamdulillah tahniah dan selamat berpantang sis. Doakan saya...baru 30 mggu anak sulong. Cahaya mata yang ditunggu 12tahun. 🥰

3y trước

Thank you sis

Alhamdulillah…. Tahniah sis.. Selamat berpantang…Doakan saya & baby sihat yaa… saya bru first trimester… stay safe sis 🤗

Alhamdulillah, selamat berpantang yerr…saya lusa baru admit, tulat da nak kena induce sebab gdm kan, so masa tu ngam2 38 weeks

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang dan berehat 😁doakan saya dah 39w baby xnk kluar lgi😅

3y trước

Ada tanda2 lgi x sis

Alhamdulillah , selamat berpantang ye sis.. semoga Allah permudahkan urusan sis sekeluarga ye..

sy hari ni due date..tpi xde tnda2 nk bslin pn lg..dktor dh bg tarikh 29hb kna msuk wad..

Alhamdulilah tahniah sis...selamat berpantang yaa...smogaa sntiasa di lindungi allah swt😘😘

baru bersalin semalam. 37w5days. baby in nicu, doakan saya dan baby ya