Baby Boy

Alhamdulillah saya selamat bersalin pagi tadi jam 2.20am.. Normal, berat 2.67kg. Semoga ibu ibu yg lain dipermudahkan urusan ya. Baby 37w4d ❤️

111 Các câu trả lời

Tahniah sis,selamat berpantang ,saya 37 week 2day,takde tanda2 lagi ,doakan saya mudah bersalin yer

Tahniah.. Selamat berpantang, saya pun tgh menunggu je, skg br 36w2d.. Xsabar nk jupa baby.😍

Tahniah sis...selamat berpantang...saya masuk 36weeks minggu ni...nervousnya 😅

5y trước

Sama 36week 4d

Alhamdulillah. Tahniah sis. Saya 37weeks 5days. Takde tanda lagi. Doakan saya..

tahniah.. bersalin awalnya 37 minggu .. baby nak kuar awal nie.. 🥰🥰🥰

alhmdullilahh..slmat berpntang..sya bru msuk 38 minggu..berdebar2 rsanya😂

Alhamdulilah tahniah . Selamat berpantang, semoga bby dan sis sihat . 🥰

Alhamdulillah. Tahniah sis. Sy pn tgh menunggu hari jgk ni. Skrg 38w 🥰

5y trước

Semoga dipermudahkan.. dkt sudah tu.. hehehe.. aamiin..

alhamdulillah. sy dh 37w6d. tp belum ada tanda2 nk bersalin lagi 😹

Alhamdulillah .. Selamat menjalani kehidupan sbgai seorag ibu 😍