Tak rasa lagi baby gerak

Alhamdulillah saya dah 18minggu tapi tak rasa baby gerak2 pun atau geli2 mcm tu. Ada sapa2 yg ada pengalaman tak? #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

xpe. normal. nnt akan rasa bhgn ari2 tegang n ada mcm bubble bergerak. masatu baby tgh gerak

1y trước

Hi sis! Thank you for the comment. Bubble bergerak ya, baik2

My experience, all my 4 pregnancies semua after 20weeks baru rasa

1y trước

Hi Hawt Momma! Thank you for the comment.

aah saya first mom rasa baby gerak week 19, indahnyaaa

12mo trước

Saya rasa time 20weeks, sbb semua org tanya dah rasa ke belum tu risauuu ahhaha