Rezeki Allah

Alhamdulillah . rezeki allah nak bagi tak sangka boleh pregnant masa tengah diet .. loss 5kg ttbe cek upt double line . #secBaby #czer

Rezeki Allah
46 Các câu trả lời

Tahniah sis.. Jage dri elok2 ye.. Doakan sy juga ye sis.. Dah lama ttc.. 😊😊

3y trước

🥰🥰

Alhamdulillah, tahniah ye 👏🏻👏🏻👏🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

tahniah sis.. Jaga diri dan baby baik2.. elakkan buat kerja yang berat2 😊

3y trước

alhamdulillah terima kasih awak ❤️ insyaallah hihihi cuma melayan anak sulung yang tengah melasak

Alhamdulillah. Tahniah puan. Sihat dapat, baby pun dapat. 😊

3y trước

alhamdulillah terima kasih dear 🥰 .

tahniah & selamat menambah berat balik sis hehehe..💪🥰

3y trước

alhamdulillah terima kasih 😍 mmg menambah je lah ye hihihi

same.. pregnant masa diet😂btw congrates❤️

3y trước

hehehe kan . congrats sis 😍

alhamdulillah syukur😍 tahniah mommy🧡🧡

3y trước

alhamdulillah syukur 🥰 terima kasih dear 😅

Ada symptoms pregnancy x ?Masa check upr

3y trước

ada sis , saya punya simptom takde mual , tapi saya kerap terjaga tengah malam pastu tak boleh tidur balik , then kerap lapar padahal baru lpas makan ,perut lapar yg sekali dgn bunyi .. pastu sakit2 bdan .. ha itu saya lah

Syukur tahniah #TAPactiveusers #TAPsupermoms

3y trước

alhamdulillah syukur , terima kasih 😙

saya tengah diet tapi tiba2 mengandung pula

3y trước

ya