Selamat Bersalin 5.2

Alhamdulillah. Pukul 4.45pagi bertarikh 5.2.24 saya selamat melahirkan seorang lagi hero. 40minggu 3hari.

Selamat Bersalin 5.2
6 Các câu trả lời

Tahinah Puan.....Secara normal ke puan? saya hari ni czer 6/2 spttnya 24/2 tapi baby kecil..... mesti dah lega

5mo trước

haah normal. lega rasanya. da settle satu urusan.

Alhamdulillah sya ni dn 37minggu 1hari tapi belum bersalin lagi punggung saya sakit2 sudah ni

5mo trước

Saya dah 38 minggu sakit sakit perut ada, sakit pinggang ada, semua sakit ada tandanya takada lagi hahahah

alhamdulillah. tahniah sis. selamat berpantang. 💕

Alhamdullilah selamat berpantang sis

Alhamdulillah slmt berpantang

alhamdulilah tahniah,