scan baby

Alhamdulillah pagi tadi selesai scan baby, suami cakap nak tengok sama scan baby tunggu lama sangat jadi suami pi cari makan n bengkel moto tak dapat tengok baby huhu. sedapkan hati suami kita bagitahu nampak anak kita kecik lagi n nampak jantung baby dupdap² Alhamdulillah katanya sihat anak kita ? #7Minggu3Hari #FirstBaby #TerengganuPerak

1 Trả lời

Nnti scan lge, dpt lh tengok baby.. Slama mngandung ne, ade dlm 2-3x ultrasound.. Good luck sis 💕

5y trước

Sama2 sis ☺☺