Positive pregnant 🤍

Alhamdulillah, lepas 8 bulan, Allah hadirkan lagi "anugerah" lepas keguguran 16/2/2024. Sebak tak terkata bila nampak double line laju naik 😭 Sebelum ni tiap bulan hampa. Tapi october ni sangat bermakna 🥹 Jumaat ni baru nak scan masuk 6w. Doakan dah nampak kantung ye 🤍 Tolong doakan jugak semoga kandungan kali ni kuat dan sihat ❤️ Saya doakan jugak kepada yang masih ttc, Allah hadirkan berita baik untuk kalian 🥰❤️ Aamiin Ya Mujib 🤍 #firstmom #Positivepregnant

Positive pregnant 🤍
16 Các câu trả lời

Alhamdulillah...Tahniah...semoga semuanya selamat dan di permudahkan...aamiin...

Tahniah! 🫶🏼 maaf tnye semua. bole bersama ke? sy pun sama dia 6week

24h trước

Buat masa sekarang saya elak bersama. After 12w baru berani sikit huhu. Tapii ikut bacaan saya, boleh je. Tapi berhati2.

Rindu ek nk tgk upt double line, tp bby bru 3 bulan.. 😂

tahniah & jaga diri

Syukurrrr

2d trước

❤️❤️❤️

tahniah sis

24h trước

Terima kasih sis ✨