Apa nak buat bila termakan nenas & cuka?

Alhamdulillah lepas 6 bulan kawen Allah kurniakan roh kecil dlm rahim, baru masuk 4 minggu. Terkejut jugak dgn husband sbb 3x buat upt negative so taknak berharap, this month period tak dtg tpi takmau test awal2, last2 tak tahan sgt buat la upt. Alhamdulillah double line, mula2 blurry 2nd line tu. Pagi ni Alhamdulillah clear 2 2 line. Tapi tadi time lunch lupa pstu termakan dalca nenas & cuka. Ya Allah, nyesal lpas ingat. Doakan kandungan saya kuat ya 😢 #pregnancy #1stimemom

2 Các câu trả lời

insha Allah xde apa² sis kalau benda tu di masak. kecuali sis makan nenas segar tu bnyk hbis stu biji

insyaallah takda apa2. sy awal2 preggy pun mkn je nenas, air tebu. alhamdulillah ok