Road to 8months

Alhamdulillah kurang seminggu dah nak 8months.. Lagi beberapa minggu je nak sampai ke due date.. Semoga Allah permudahkan urusan nak bersalin nanti... Ada yg due date bulan november juga ke..?? ?

36 Các câu trả lời

Moga di permudahkan urusan sis nanti. Bykkan berdoa dan zikir ea. 😊

5y trước

Terima kasih...baik2..😄

15.11 takut ada tk sbr pn ada..mengulas2 rsa perut ni

5y trước

Sama..sy pon tak sabar dah ni

Sy.. Xsbr cmpur tkt.. Skrg lg brapa ari nk msk 34mggu..aduui tktnyaa

5y trước

Sy pun ada juga rasa takut...tapi banyak berdoa anak sihat lahir cukup bulan..😄

18/11. .......neves, anak bongsu pun dah 9 thn.....

5y trước

Semoga dipermudahkan urusan

Sy 22/11 😁 tgh kire mggu excited nk jmpa bby 😁

5y trước

Sama la...tak sabar nak tunggu budak comel ni keluar

15/11..nervous plak da nk dekat tarikh due ni 😅

5y trước

Kan..sama la..semoga dipermudahkan

sye 10/11 takut semua ada first baby

5y trước

Trikh kte sme lah..hehe

🙋21/11. Dh start susah nk tidur malam 😂

5y trước

Baru basuh baju baby..hujung minggu baru dapat packing kot..excited..tapi takde masa lg nk packing sebab keje

6/11/19..semoga semua dipermudahkan..Aamiin..

5y trước

Aamiin..excited nya

Sy 26/11..x sabar nak sambut org baru..

5y trước

Excitednya..semoga dipermudahkan