dah bersalin ?

Alhamdulillah, hrini dh lahirkn bby girl. Brt 1.9kg. Tkckup bulan bru 33weeks5hri. But bby gebu. Ey geram. Ingtkn smlm skit contraction tiputipu rpya dh trun drh. YaAllah kali prtma melahirkan. Pernuh rsa syukur. Goodluck buat mmy kt luar sn yg bakal brglr ibu tklm lg

68 Các câu trả lời

Alhamdulillah sis taniah Doa kn sy yerr 31 mnggu dh ni 🥰

Alhamdulillah. Tahniah sis. Dipermudahkan urusan. Doakan saya sis. Hehehe

Alhamdulilah..tahniah..doakn sy dipermudahkn bersalin..skrng da 32 week..

maknanya awk melahirkn usia kndungan awk 7 bln la ye..thniah..kuasa Allah..

5y trước

haha sabar . tak lama je lagi tu

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. selamat bpantang.. Jaga ksihatan dan bby..

alhamdulillah..tahniah sis..sy pulak bdebar dah 34week5hari ni

Congrats sis.. Slamat berpantang.. Smoga bby sihat stiasa..

Alhamdulillah... Semoga baby Dan ibu Sihat sentiasa...

Alahai comelnye. Tahniah mommy. Sy pun dpt baby girl. 😍

tahniah sis.. selamat berpantang.. 😘😘😘