36mgu 3hari

Alhamdulillah.. Harini saya selamat bersalin dgn baby girl yg sgt2 comel.. Hari yg saya nnti kan tiba..

22 Các câu trả lời

Maa shaa Allah. SubhanAllah. Alhamdulillah. AllahuAkbar. Mabruk Puan & Suami atas pengorbanan dan perjuangan dalam melahirkan seorang khalifah. Moga anak yang dilahirkan bakal menjadi penyambung mata rantai perjuangan Rasulullah serta menjadi Qurratu A’ayun (Penyejuk Mata) kepada kedua ibubapa nya 💞 ‎بَارَكَ اللهُ لَكُمَا فِي المَــوْهُوْبِ لَكُمَا، وشَكَرْتَ الوَاهِبَ، وبَلَغَ أَشُدَّهُ، وَرُزِقْتَ بِرَّهُ Tahniah sekali lagi Puan & Suami saya ucapkan. Semoga Allah kira setiap peluh dan pengorbanan puan sebagai pahala jihad. In shaa Allah. Sakit dan pengorbanannya ini yang Allah kiranya sebagai jihad seorang ibu melahirkan seorang khalifah-Nya 💞 Selamat berpantang puan bersama babyomeyyyy 👧🏻💞 Doakan saya dikurniakan rezeki seperti puan juga 🥰

4y trước

Terima kasih 🙏🏻.. saya doakan sis

Wahh tahniah sis ...baby nak keluaq awaii hehehe , saya pon sekarang tunggu baby nak keluaq jaaa 36week 2day ....

4y trước

Tq ❤️❤️.. smoga urusan bersalin di permudahkan ya ❤️

Awalnya dia nak klua. Seronoknya dh lepas. Sy baru dok mghitung hari nak masuk 36w😊 tahniah!

4y trước

Saya dah start sakit2 dari mgu 34 lagi asyk ulang alik hsptl. Alhamdulillah bersalin normal .. bby pun sihat skg dah blk rumah .

Tahniah sis.... Selamat berpantang ye... Jaga badan yg secukupnya 😊😊

Alhamdulilah syukur.. Doakan kitrg yg tgh tggu turn ni.. Hihi

4y trước

Amin..

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Tahniah sis..sis bersalin di mana.?suami boleh teman?

4y trước

Boleh masuk di LR?sis di hospital gov atau private ye?

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpantang.

Alhamdulillah syukur,selamat berpantang sis

Alhamdulillah, tahniah sis.. Selamat berpantang