My little rainbow

Syukur alhamdulillah hari ni test guna Clearblue digital. Dah test 2-3 hari guna HCG strips tapi faint line. Period belum due, sebab saya irregular period, so memang tak jangka period datang bila. Married for 8 months, tapi ttc for 3 months. Guna opk untuk detect kesuburan. Saya doakan sesiapa yang baca ni akan dikurniakan zuriat pada tahun 2020 ni, inshaaAllah! Doakan saya dan baby ni membesar dengan sihat ya. Baby dust to all of you ☺️?✨

My little rainbow
35 Các câu trả lời

Biasa mmg double line smar2 lg if bru2... Sb bhcg bru nk dtect.. congrats

4y trước

Thank you 🙏🏻

Sis check upt sbelum due period kan? Brapa lama sbelum tu ya?

4y trước

Ya saya sebelum due. Tapi period saya irregular. Longest cycle pernah sampai CD67. Untuk sekarang saya CD34.

Alhamdulillah taniah sis. Semoga sihat selalu Be strong tau💪

4y trước

Terima kasih ☺️

wah tahniah sis, sis guna opk brape cycle baru lekat?

4y trước

First cycle 😄

sis msti dh besalin kan skrg ni?

3y trước

tulah haha sbb sy tgok post ni pun dh setaun lpas kan, maybe sbb bru naik kot post ni dr searching, pas tu sorang mula komen abis sume nk komen skali😅 dorang xperasan la tu posting bila

Tahniah. Opk +ve cd berapa?

4y trước

Tulah, memang tak jangka datang period bila sebab pernah tak period selama 67 hari 🤕 Terima kasih yaaa ❤️🌈

tahniah... positif..

Alhamdulilah..tahniah sis

4y trước

Terima kasih!

Tahniah sis..jg dri elok2

4y trước

Thank you ☺️

Alhamdulillah tahniah sis

4y trước

Terima kasih 💞