Detail Scan Terengganu

Alhamdulillah hari ni saya dah buat detail scan dekat Sonobee lepas fikir panjang dengan ekonomi sekarang huhuhuhu. Range harga detail scan area Terengganu biasanya RM150-RM160. Tapi kannn Sonobee dah buka dekat Terengganu tau! HQ dekat Jalan Sultan Sulaiman satu, dekat Klinik Sri Kota Kuala Nerus satu. Tapi yg HQ tu tak fully setup lagi, tapi saya scan kat situ tadi. Sonographer dia lembut je explain semua. Layanan 💯 Kalau nak book online, scroll sampai bawah dekat location tu, ada Terengganu punya option dah 🥰 Harga saya scan tadi RM88 je. Alhamdulillah bila dah tahu condition baby kita sihat. Selebihnya kita doa dan tawakkal dekat Allah semoga dipermudahkan urusan sehingga bersalin dan berpantang 💕

2 Các câu trả lời

Wahhhh menarik. Thanks mummy share ini!

2y trước

Sama-sama 🥰 saya share sebab sepanjang pregnant bila tau pentingnya detail scan, almost selalu monolog sorang sorang sonobee tak nak buka kat Terengganu ke (sebab harga jauh lebih murah dgn klinik lain). Tau je dah buka, mmg bersyukur sangat sangat 😍

sis area kemaman ada x ?

2y trước

Kuala Nerus ngan Kuala Terengganu je awakk