Selamat bersalin due 5/10

Alhamdulillah.. hari ni isteri saya selamat bersalin anak pertama kami.. rezeki dia.. sekejap jee bersalin.. 12 tghari contraction datang on off.. sampai pukul 4 petang.. dalam pukul 4 petang lebih tuu.. air ketumban pecah.. terus siap2 bawak isteri saya pergi hospital.. sampai hospital.. bukaan dah 3cm..masa ni dah pukul 5 lebih.. lepas tuu saya balik rumah sekejap nak mandi2.. pukul 6 lebih nurse call saya suruh datang.. bukaan dah 9cm.. pukul 7.30 selamat dah bersalin baby girl.. Alhamdulillah.. Terima kasih Ya Allah.. semoga mummy2 yang nak bersalin juga tuu.. dipermudahkan segala urusan.. insyaAllah.. aminn.. #39week2day

2 Các câu trả lời

Alhamdulillah, tahniah ya. Due sama dgn saya tp baby masih selesa dlm perut

alhamdulillah! congrats, new dad!