kebas tangan

Alhamdulillah dah 35weeks...tangan sebelah kiri kebas sejak 2 mggu lepas...sapa alami tangan kebas cam saya? Xselesakan?

8 Các câu trả lời

sy start 7 bln dh rase kebas2..belah kiri la kuat rase.blh kanan ade mase2 je..skrg dh 36minggu..x sabar dh nk jumpe baby..29/12 ni serah diri.moga dipermudahkan urusan kite smua

Semoga dipermudahkan urusan ye puan. Aamiin 🤲🏻💕InsyaAllah dah tak lama dah nak bersalin tu. Dah 35 weeks 😊 #TAPsupermoms

saya kaki belh kiri selalu kebas. #16Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

Saya kebas Dua2 tangan Ms pregnant yg last ni lps bersalin slowly die ilang sendr

Lpas branak trus hilang kebas tuh... Sbb berat bdan berlebihan doc kta😅

Sy pn sma tngn blh kiri kebas

normal

btul