Pengalaman detail scan

Alhamdulillah buat detail scan semalam semua okay , ukuran setiap organ dalam baby , otak , flow jantung , ukur tulang , gender baby , check tulang belakang , kira jari , air ketumban semuanya okay 🥰 Buat dekat sono sebab ada promo . So better sesiapa yang nak scan baby , buat detail scan ... Rasa senang hati bila dapat tahu baby kita takde masalah sebab saya perasan dalam apps ni ramai ibu2 yang risau dan panik lagi2 first mom macam saya ... Baby saya masa scan dia tido jeh 😂 padahal mai ke klinik ni jauh juga dari rumah , dah la naik moto dengan jalan berlubang2 nya .. makan aiskrim pon dah , dia masih tido .. tu pon dari dalam perut dah nampak style tido sama macam abi dia ... MasyaAllah semoga sentiasa sihat dan dilindungi dalam rahim mama ❤️ InsyaaAllah girl . 🥰

4 Các câu trả lời

Alhamdulillah, saya pun buat detail scan, sambil bagi si ayah tengok perkembangan anak.. Seronok bila tengok anak sihat dalam rahim kita. Perkembangan pun elok,, sebelum sampai klinik pujuk baby supaya tunjuk segala² yang perlu. Alhamdulillah baby dengar cakap, tapi terlalu Aktif sampai bergaduh dengan doktor nya😂.. Sempat jugak tunjuk jantinanya , tapi malu pulak dy,, tutup muka,, tunjuk sikit ja di muka

saya pun baru buat mggu lepas alhamdulillah baby ok sihat cuma muka je dia ttup tak dapat tgk lg.. next appointment harapnya baby tak malu2 tutup muka lg

Alhamdulillah. Buat detail scan ni mmg lega bila semuanya normal kan.

Buat detail scan kandungan berapa week sis?

11mo trước

Kalau nak buat details scan seeloknya 18w-24w. Doc kk suggest dekat saya buat 22w.