Baby in NICU

Alhamdulillah. Bersyukur pada allah atas nikmat yg diberi. 4/12/2019 Selamat bersalin normal tapi vacum. baby girl, 3.2kg. Baby admit sebab lemas time meneran & oxygen tak sampai ke otak. Dia tak menangis or gerak time keluar. terus admit to NICU. 6/12/2019 Alhamdulillah nampak progress dia bergerak. Dah dga suara but still kene monitor. Allah je tahu sayu bila tgk anak mcm tu. Doakan baby & saya sihat, kuat semangat!

23 Các câu trả lời

Alhamdulillah...ada perubahan walaupn sedikit..semoga baby cepat sembuh..

5y trước

Alhamdulillah. syukur. inshaAllah dia terus kuat. Tq mummy 🤗

smoga bby n mumy sihat..tahniah sis ats kelahiran bby n slamat berpantang

5y trước

tq mummy. 🤗

Semoga baby sihat walafiat bersama ibunya. Aaamiinnn3. 🖑🖐

5y trước

TQ atas doa! Semoga awak sentiasa dlm lindunganNya. 🤗

semoga baby cepat sihat, kuat. InshaAllah baby puan kuat tuuu

5y trước

alhamdulillah. skrg dah nampak progress dia. inshaAllah dia terus kuat. tq mummy 🤗

Alhamdulillah.semoga ank puan diberi kesihatan yang baik

5y trước

InshaAllah. tq mummy 🤗

semoga baby dan ibu diberi kesihatan yang baik...

5y trước

welcome 😉

Semoga baby cepat sihat. Selamat berpantang ya.

5y trước

inshaAllah. amiin. Tq mummy 🤗

Semoga dipermudahkan...take care sis :)

5y trước

inshaAllah amiin. tq mummy 🤗

Semoga baby sis cepat2 dt balik rumah

5y trước

inshaAllah. tq mummy 🤗😊

Alhamdulillah 🥰💕💕