Baby girl ??

Alhamdulillah.. baru je lepas g detail scan hr ni.. alhamdulillah semuanya normal.. doc cakap nampak tu dia tunjuk 'burger' dia.. ??? #23weeks

27 Các câu trả lời

Congrats dear

5y trước

Thank you dear 🤗

Tahniah sis

5y trước

Thank you sis🤗

Congrats sis

5y trước

Thank you dear🤗

Alhamdulillah, tahniah sis..doakn sya dpt hamil juga ye sis.. Smoga dpermudahkn utk sis 🌼

5y trước

Amin.. InshaAllah sis.. semoge sis dapat hamil.. jage pemakanan sis.. dan tgk tips2 daripda mane2 article yg boleh dipercayai.. dan jgan lupa berdoa bila dah berusaha😊

Alhamdulillah...semoga mommy n baby sihat2 sentiasa... amin

5y trước

Amin.. InshaAllah.. tq atas doa dear😍

brape ye details scan ?

5y trước

Dia depends pada klinik mane kita pg.. sy pergi yg dekat umah.. klinik swasta detail scan sekali package rm145.. kalau kpj kajang rm250..

tahniah ye sis...jaga kandungan baik2 ye...makan pemakanan yg sihat... insya Allah sis dan baby sihat.. 😊😊

5y trước

Tq sis.. inshaAllah.. tq atas doa dear😍