Alhamdulillah

Alhamdulillah baby da selamat dilahirkan, due 23/9/20.. baby lahir 19/9/20... It's a Girl, Sama dgn scan.. Ank kedua, Ank first lelaki.. Alhamdulillah dah dapat sepasang Syukur.. sy doakan mommy2 yg tengah menghitung Hari due dipermudahkan urusan semua...

Alhamdulillah
52 Các câu trả lời

congrats sis . doakn Saya juga , hrap semua dpermudahkan urusan Bersalin nanti

4y trước

tq, In Syaa Allah smoga dipermudahkan urusan sis bersalin nanti 😊

Alhamdulillah. Tahniah.. Saya pulak inshaa Allah tahun depan 2021..

Alhamdulillah..sama dgn sy..dh dpt sepasang..selamat berptang

Alhamdulillah tahniah selamat berpantang.. Aamiin..

Alhamdulillah... tahniah... selamat berpantang...

Tahniah.. alhamdulillah..selamat berpantang..😍

Alhamdulillah..tahniah selamat berpantang ♥️

alhamdulillah Tahniah .. selamat berpantang sis

Tahniah puan.. Selamat berpantang 🙏🏽

Tahniah mummy & Selamat berpantang ❤️