Macrosomic Baby

Alhamdulillah anugerah terindah. My 4.53kg baby ❤️

Macrosomic Baby
254 Các câu trả lời

comelnyaa sayang 😍😍 tahniah & slmt berpantang akk! doakan sy ya moga dikurniakan rezeki cpt2 dpt bby 🥰

5y trước

Alhamdulillah terima kasih ❤️ Semoga awak dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah 😘

Wowww... 4.53kilo?? Subahanallah..tahniahh Czer?semoga ibu n anak sihat sejahtera..😍

5y trước

Hehehe terima kasih ❤️❤️❤️

Alhamdulillahhh semangatnyee diaa sisss. Comelll. Tahniah yee. Selamat berpantang💕

Alhamdulillah tahniah dia. Bambamnya. MCM anak sulung saya lahir bambam MCM anak sis.

Amboi dia.. Boolatnya... 😘.. . Cyg cikit muahh.. Tahniah sis.. Slmt bpntang. 😊

Masha allah...suka sgt tgok gambar baby..tambah lg yg jenis bambam..heermm geram laa

Alhamdullilah.. tahniah.. chubby sungguh.. semoga urusan Dipermudahkan sentiasa..b

Wow bambam nyeee!!sedap gomol ni..xsaba nk jmp baby sdr pulak..selamat berpantang!

Alhamdulillah Tahniah Baby Bambam 😍 Sihat Selalu Ibunya dan Baby ☺️ aamiinn

Wa .besarnya..beranak normal ke sis,,baby sya dulu baru 4.12kg ne lagi la bam2..