Alhamdulillah saya da selamat bersalin...37w..semoga semua mommy dipermudahkan urusan 😊😊

Alhamdulillah 37w da selamat bersalin 😊

10 Các câu trả lời

Alhamdulillah, selamat berpantang ❤️ Kalau bersalin 37w kira cukup bulan ke? Perlu cucuk dexa atau baby kena, tahan wad tak? Saya harini genap 36w

2y trước

sudah cukup bulan puan 😊..baby n mommy ok boleh balik rumah..semoga dipermudahkan puan n baby😊😊

Alhmdulillah.. slmt bpantang.. sye esok 37w.. hrp baby selamat la jugak keluar sbb ummy da sakit sgt tulang punggung ni..huhu aaamiinn

2y trước

Alhamdulillah..🥰

Alhamdulillah. Tahniah 😍 saya harini 37w. Tapi rasa baby cam bawah sgt dahh. Doakan saya juga yaa 😁

alhamdullilah saya hrini 37w 2days tiada lgi tanda” hehe 😭❤️ tk sabar jee menunggu first baby

alhamdulillah tahniah sis..selamat berpantang,moga sis dan baby sihat2 sja...amin2..

Alhamdulillah. Tahniah sis. Selamat berpantang ❤️

Alhamdullilah.. Tahniah sis.. Selamat Berpantang..

Alhamdulillah selamat berpantang puan 😊

mashaAllah..alhamdulillah..

Alhamdulillah, tahniah