Alhamdulillah, rezeki ♥️

Alhamdulillah, 28/1 sy diduga dengan keguguran. Di hari Jumaat, penghulu segala hari ni 11/6, sy dapat perkhabaran gembira. Sebenarnya tak jangka dan xsangka pun. Saje2 cek upt sebab dapat tarikh cucuk vaksin dan badan plak rasa tak sedap macam nak demam. Sekali result positive, Terima kasih Allah. #pregnancy #Pray #secondbaby #morningsickness #Alhamdulillah

Alhamdulillah, rezeki ♥️
9 Các câu trả lời

Alhamdulillah sama dngn saya... 3 bulan lepas saya keguguran... Dan sekarang pregnant... Doktor kata kandungan risiko sebab gap saya 3 bulan lepas gugur... So sekarang saya makan ubat kuatkan kandungan... Semoga kandungan kita semua sihat dan selamat... Amin

Alhamdulillah..tahniah Puan, semoga dipermudahkan segala urusan..🥰

semoga Allah permudahkan urusan puan..jga diri n kandungan baik2🙂

alhamdulillah tahniah puan 😊 semoga dipermudahkan urusan ya 💗

Alhamdulillah tahniah mommy

Alhamdulillah, tahniah sis

Tahniah sis.. takecare

Tahniah sis ❤

tahniah