syukur pada mu ya Allah

Alhamdulilah..syukur pada mu ya Allah..sy telah selamat melahirkan baby boy seberat 3.0 kg pada 27/6/2020..sy doa kn smg ibu² yg sedang menunggu waktu utk melahirkan Di permudah Kan oleh Allah..Amin #firstbaby

syukur pada mu ya Allah
56 Các câu trả lời

Alhmdulillh...awk slmt mlahirkn....amin..trima kasih mndoakn ibu ibu...yg blm bslin

Alhamdulillah, tahniah sis dan selamat berpantang.. 🥰🥰 Comelnya baby

Alhamdulillah..tahniah sis..semoga dipermudahkan dan selamat berpantang..

Alhamdulillah tahniah terima kasih ya diatas doanya

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Alhamdulillah...tahniah sis 😊 slmt brpantang

Tahniah.. Comel sgt baby.. Semoga sihat selalu

Alhamdulillah. Selamat berpantang sis💕

Sama birthday sy sis. Btw tahniah 😍

Tahniah sis....selamat berpantang ye