Opk positif ☺️

Alhamdulilah opk ni positif kan korang... malam ni baru boleh bd, sbb skrg otw nak gi penang jalan2 😂

Opk positif ☺️
7 Các câu trả lời

Alhamdulillah boleh dah tu bd. Tahniah akhirnya positif juga 😃 saya masa baru lepas gugur ter’onzz’ pulak 1 malam tu then esoknya baru terhegeh2 nak check opk dengan harapan negatif. Yelah sebab baru 2 minggu nifas kering 😅 then check tengok opk tengah peak pulak. Redha dah masa tu and takde bersama lagi. Tu jela sekali. Tup tup lekat. 🤭

8mo trước

Kalau opk negatif balik bru boleh start dpo 1 kan

Finally……..ni br +..sblm2 ni mnjg x ps ht bile org ckp -ve nk jgk ckp +..smge ad rzki bby utk sis..klu x lps ni nk kne hadap post sis psl opk je lh..dh bley tkr nme sis wawaida opk.. 🤪

8mo trước

Sblm ni ada ja positif, tp yg hri tu geram dri 7/10 tu dia nk hampir2 positif tp tk positif pun... sblm ni klau dh hampir positif tu esok2 nya positif terus... pelik... hormon la ni... ni dpt peak tdi lega laaa 😝

boleh bd. sama terang. good luck awak. yg penting jgn stress. just enjoy okay🥰❤️

8mo trước

Bd mlm ni kot insyallah 😝

🥰🥰. happy honeymoon sis. Semoga sis dpt upt double line bulan depan. 🤲🤲

8mo trước

Amin 🤲

alhamdulillah..happy honeymoonn🤣

8mo trước

🤭

Alhamdulillah 😍

8mo trước

😊

ye