Vaksinasi

Alhamdulilah first dose vaccine done ,, setakat ni tgn rasa sakit , then kebas n paling ketara rasa ngantuk betul 😂😂 betul la u olls yang bgithu hritu 😂😂😂 tunggu pulk second dose september . 🤲🏻

2 Các câu trả lời

sy dh lengkap 2 dos vaksin pfaizer..alhamdulillah x ade dmm x sakit kepala.cma rsa lenguh tgn je..pk yg baik2 je insyaallah smua nye ok..

alhmdulilah sy baru 2 hri amik vaksin Pfizer cuma tgn lenguh n sakit dkat tmpat cucuk je tk smpi 2 hri rasa sakit pun hilang dh..